Birlikte Geçirdiğimiz Dönüşümün İlk Yılı

YEŞIM DERVIŞOĞLU - FOUNDER

YEŞIM DERVIŞOĞLU - FOUNDER

Henry Ford’un meşhur sözünde söylediği gibi:

 
Biraraya gelmek bir başlangıç,
Birarada kalmak gelişim,
Birarada çalışmak ise bir başarıdır.
— Henry Ford
 

Dervish Consulting olarak birlikte yaptığımız çok çeşitli ve renkli projelerin başarısını sizinle birlikte, 1. Yaşgünümüzde bu mektup ile kutlamak isteriz!  Sizin bireysel dönüşümünüz, şirketinizin başarısını arttırdı ve bunun için sizi tebrik ederiz.  

Her eğitimin başında dile getirdiğim yaşam misyonumu hatırlarsanız: “Kendimi ve etrafımda dokunduğum, sizler gibi değerli, herkesi geliştirmek”.  Biz bu yıl Dervish Consulting’in ilk yaşında, birlikte bunu başardık.  Şunu bilmenizi isterim ki, siz ve şirketinizle beraber, ben ve ekibim de bu yıl gelişim sürecinden geçtik ve hala dönüşüyoruz (ve muhtemelen de daima bir dönüşüm süreci içinde olacağız☺).  Bu sizin sayenizde oluyor.  Verdiğimiz her eğitimde, koçlukta, biz de sizinle birlikte gelişiyoruz.  Örneğin, biriniz bana bir kitap önerdi ve bu kitap hayatımı etkileyen bir kitap oldu (web sitemizde var☺), diğeriniz verdiği ileri bildirim ile dönüşümüme katkıda bulundu, işte bu sayede dönüşümümüz SÜREKLİ DEVAM EDİYOR.  

Bir diğer değişim de web sitemizde oldu.  Sizden gelen hevesli talepler ile yenilenen web sitemize yeni kitap önerileri, film önerileri, videolar, referanslar, vaka örnekleri ve daha pek çok şey koyduk.  Hepsi sizin keşfinizi bekliyor: www.dervishconsulting.com!

Bu vesileyle bu yıl birlikte çok güzel projeler yaptığımız sizlere çok teşekkür etmek isterim: Haugesund Üniversitesi, Norveç, GOOGLE, Koç Üniversitesi, Nestlé, Pernod Ricard, Otokoç, Sandoz, Finansinvest, Keynote-SIGOS, SAP, Brandseers, 4xNorth, Yapi Kredi, MSD, Novartis, Roma Plastik Egger, CEMS, Nestlé Waters, N11, Doğuş Holding, Doğuş Yeni İnternet Bonubon, Aras Kargo, Eczacıbaşı,  & birlikte muhteşem sosyal sorumluluk projeleri (engellilere sunumlar, köy evimizde kamplar vb) yaptığımız Young Guru Academy. Birlikte bir yılı tamamladık ve sizler burada en büyük rolü oynadınız.  18 Nisan, 2015 Dervish Consulting’in henüz lk yaş günü, bireysel ve kurumsal olarak birlikte daha nice değişim, gelişim ve başarı dolu yıllara!  

 
Eşiğe gelin,” dedi. adam.
“Gelemeyiz, korkuyoruz!” diye cevap verdiler.
“Eşiğe gelin,” dedi.
“Yapamayız, Düşeriz!” diye yanıtladılar.
“Eşiğe gelin,” dedi.
Ve onlar geldi.
Ve adam, onları itti.
Ve uçtular.
— Guillaume Apollinaire
 

& BİZ BİRLİKTE UÇUYORUZ!

Sevgilerimle,

Yesim Dervisoglu
Dervish Consulting
Founder